Toimintaryhmät

Tällä sivulla tiedotetaan toimintaryhmien kokoontumisista. Tässä postauksessa ryhmistä tietoa myös.

Toimintaryhmille on sähköpostilistat, joilla ryhmä voi sopia keskenänsä toimistaan, kysyä ja keskustella. Ryhmiin voi liittyä Googlegroups-palvelussa:

http://groups.google.com/group/ay-opiskelijatyoryhma
http://groups.google.com/group/ay-johtosaantoryhma
http://groups.google.com/group/ay-viestintaryhma

OPISKELIJARYHMÄ

Ryhmä koostuu opiskelijoista. Tarkoituksena on saada sekä tietoa (mitä on meneillään yliopistossa ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille) että keskustella tästä yhdessä. Muutamat aiheeseen liittyvät tekstit tarjoavat keinoja ja välineitä myös omien kokemuksien ja mielipiteiden ilmaisemiselle ja jäsentämiselle. Sana on siis täällä varsin vapaa. Ryhmä voi myös innovoida monenlaista yhdessä tekemistä, jos huvittaa.

Ensimmäisestä kokoontumisesta tietoa sähköpostilistalla. Myös teksteistä tarkemmin tietoa vielä sitä kautta. Liity, kysy!

JOHTOSÄÄNTÖRYHMÄ

Ryhmä tarkastelee johtosäännön valmistelumisprosessia. Tarkoituksena on kommentoida esitystä ja vaikuttaa siten tulevaan johtosääntöön. Tapaamisista sähköpostilistalla.

VIESTINTÄRYHMÄ

Laki, vaikuttaminen. Kokoontumisesta ja lisätietoa myöhemmin.

MATERIAALIRYHMÄ

Tuleviin toimintoihin ja tapahtumien järkkäämiseen tarvitaan myös konkreettista säätämistä. Vapaamuotoista ja rentoa hommailua. Tarvehankintaiset tapaamiset! Tietoja: anerkaj@jyu.fi


No Responses Yet to “Toimintaryhmät”

  1. Jätä kommentti

Jätä kommentti